Nokia 5250 - Actualitzacions de programari per l’aire

background image

Actualitzacions de programari per l'aire

Seleccioneu

Menú

>

Aplicacions

>

Act. progr.

.

Amb Software update (servei de xarxa), podeu comprovar si hi ha actualitzacions

disponibles per al programari o les aplicacions del telèfon, i descarregar-les al

dispositiu.
La descàrrega d'actualitzacions de programari implica la transmissió de grans

quantitats de dades (servei de xarxa).
Assegureu-vos que la bateria del dispositiu té prou energia, o connecteu el

carregador abans d’iniciar l’actualització.

Advertència:

Si instal·leu una actualització de programari, no podreu utilitzar el dispositiu, ni tan

sols per fer una trucada d’emergència, fins que la instal·lació s’hagi completat i

s’hagi reiniciat el dispositiu.

Després d'actualitzar el programari o les aplicacions del dispositiu amb la funció

Software update, pot ser que les instruccions de la guia de l'usuari o les ajudes

relacionades amb les actualitzacions de les aplicacions no estiguin actualitzades.

10 Ajuda

background image

Per descarregar les actualitzacions disponibles, seleccioneu . Per desmarcar

actualitzacions concretes que no vulgueu descarregar, seleccioneu les

actualitzacions de la llista.
Per veure més informació sobre una actualització, seleccioneu la actualització i

.

Per veure l'estat d'actualitzacions anteriors, seleccioneu .
Seleccioneu

Opcions

i de les opcions següents:

Actualitza via l'ordinador — Actualitzar el dispositiu amb un PC. Aquesta opció

substitueix l'opció Inicia l'actualització quan les actualitzacions només estan

disponibles fent servir l'aplicació Nokia Software Updater PC.

Visualitza hist. actualitz. — Veure l'estat de les actualitzacions anteriors.

Configuració — Modificar la configuració, com el punt d'accés per defecte per

descarregar les actualitzacions.

Descàrrec — Veure l'acord de llicència de Nokia.